Booking/kontakt

Pål Øyvind T. Nordengen

Norge, Oslo

Mob: 97709420

Email: palnord@hotmail.comFølg meg på

Myspace

Facebook

Youtube

VocAppella


Etter syv år som medlem i A Cappella gruppa VocAppella har jeg mange minner å se tilbake på. Jeg startet å synge 2. tenor og begynte etterhvert å utvikle meg innen rytmisk sang. De tre siste årene sang jeg også 1. tenor og var i en periode den eneste tenoren i gruppa. Som mine høydepunkter sammen med VocAppella vil jeg spesielt nevne seminaret vårt i Stockholm sammen med jentene i The Real Group og utgivelsen av vår første cd: VocAppella, med releasekonsert på Blå Grotte i Fredrikstad. Videre var konsertene på Speilet i 2011 en av de største musikalske opplevelsene jeg opplevde med gruppa og på en måte vårt siste store prosjekt.

Klikk her for å se klipp fra vår konsert på Speilet 2011!

Jeg har lært utrolig mye på disse årene og funnet flere veier jeg kan tenke meg å gå videre for å utvikle meg enda mer. Jeg vil få takke alle medlemmene i VocAppella for syv flotte år både med tanke på det musikalske sammarbeidet og vennskapet oss imellom. Selv om jeg følte at tiden var inne for å avslutte mitt medlemskap i VocAppella vil jeg alltid savne medlemmene og de musikalske øyeblikkene vi klarte å skape sammen.Fra VocAppella sin hjemmeside

Født: 10. juli.

Opprinnelse: Fra Sarpsborg.

Medlem siden: 2004.

Synger: Tenor.

Spesielle egenskaper: Er VocAppellas ultimate rytmeboks og webansvarlig for VocAppellas hjemmeside. Utpreget perfeksjonist og opptatt av å holde det rette tempoet og treffe stilarten. Har glemt konsertkostyme mer enn en gang, og blitt reddet av Øivind sin reserve. Tendensen til å møte opp på øvelser eller sangoppdrag til helt andre tider og steder enn resten av gruppa, har så langt vært imponerende.

Hobby: Har en forkjærlighet for gamle motorsykler, trening og det motsatte kjønn. Bruker nesten all sin fritid på musikk og tar stadig oppdrag på si som freelanstrommeslager og -sanger.

Humor: Liker å gi sangtekster helt nye meninger, og viser det mer enn gjerne ved hyppig bruk av kroppsspråk.

Motto: "Du har bare godt av det!"Hyggelige sluttord fra VocAppella

Etter medlemskap i VocAppella gjennom 7 år, forlater en av våre tenorer nå gruppa.

Det er med stort vemod vi sier takk for innsatsen og ha det bra til Pål Øyvind Tellman Nordengen. Pål Øyvind startet i VocAppella august 2004 og har siden den gang vært et stødig anker i tenorrekka. Med sin myke og vakre tenorstemme, har han tilført musikken varme og glød, samtidig som han har vært og fremdeles er, en racer når det gjelder rytmikk (ikke så rart i grunn da han er en meget habil trommeslager). Pål Øyvind er perfeksjonist til fingerspissene, og han gir seg ikke før målet er nådd og det låter optimalt. Vi mister ikke bare en stødig tenor, men også selve rytmeboksen vår.

Pål Øyvind har tatt tak også utover det musikalske. Han har opprettet og designet vår hjemmeside og vært ansvarlig for administrasjon og drift rundt denne, en jobb han har utført med glans. Vi er veldig fornøyd med det endelige resultatet. Samtidig må vel Pål Øyvind sies å ha vært gruppas klovn og muntrasjonsråd, med sine treffende kommentarer og til tider vanvittige kroppsspråk. Mang en øvelse har endt i latter etter et av Pål Øyvinds utbrudd.

Livet er ikke statisk, noe som betyr at det meste har sin tid. Pål Øyvind har etter mange fine år, valgt å tre ut av VocAppellas rekker, og vi er overbevist om at det ligger mye nytt og spennende som bare venter på Pål Øyvind. Vi kan ikke gjøre annet enn å takke for de årene vi fikk sammen med deg i gruppa, for alt du har gitt, for den du har vært og for alt vi har lært av deg. Vi ønsker Pål Øyvind alt godt og lykke til med de prosjekter og utfordringer som ligger foran.


Video

(Anbefaler høretelefoner eller HiFi for best lydopplevelse).
Se flere opptak her.