Booking/kontakt

Pål Øyvind T. Nordengen

Norge, Oslo

Mob: 97709420

Email: palnord@hotmail.comFølg meg på

Myspace

Facebook

Youtube

Storsalen menighet


Storsalen menighet er tilsluttet Normisjon, og ligger sentralt i Oslo sentrum, like ved Holbergs plass. Til tross for en beskjeden start på slutten av 1980-tallet, har dette blitt en ganske stor menighet med omtrent 1716 medlemmer.

Storsalen menighet er opptatt av at det skal være stor variasjon i møteformene blant annet ved at det skal være plass til alt fra stillhet og lovsang til kreativitet. Mange av de som finner veien dit er unge innflyttere som ikke har tilknytning til noen geografisk statskirkemenighet i Oslo. Igjennom årene er det mange etablerte og dyktige musikere som har gjort og fremdeles gjør tjeneste for Storsalen menighet.

Storsalen menighet sin hjemmeside


Tidligere G1-gudstjenester

G1 gudstjeneste

G1 var søndagsgudstjenesten kl 1100 i Storsalen menighet og en av tre gudstjenester på søndagen. Jeg var med som trommeslager i teamet som ble ledet av Geir Kåre Kvalevaag fra 2007-2009. Geir Kåre er en dyktig kappellmester og dirigent for storbandet Jazzå.

Tidligere G3-gudstjenester

G3 gudstjeneste

G3 var en rolig kvelds-gudstjeneste som startet kl 2000 i Storsalen menighet. Jeg var en del av et lovsangsteam med vakre sangstemmer og dyktige musikere fra 2008-2009. Teamet ble oppløst som følge av et nytt konsept. Nå heter gudstjenestene G16 og G19. Artikel fra Vårt Land.

Teamet

G3-teamet fra venstre i bildet;

Bass - Kristoffer Risholm, Piano - Sindre Skarelven, Sopran - Marianne Harkjerr Gravdahl, Alt - Ragnhild Lunde, Tenor - Sveinung Skjørsæter, Gitar - Håvard Øiestad Løvik, fotograf - meg.